Semilac. The beauty of colours.

Velkommen til Semilac verdenen!

Semilac tilbyr et komplett spekter av profesjonelle produkter til negler som brukes av skjønnhetsakademier, skjønnhetssalonger samt enkeltkunder. Vi har alt nødvendig for en perfekt manikyr- og pedikyrbehandling.

Blant våre produkter finner du en innovativ SEMILAC® UV hybrid neglelakk, som kombinerer UV-gel og neglelakkens egenskaper. Den er tilgjengelig i over 200 farger!

Varene våre har høy kvalitet og er profesjonelle produkter med spesielt utvalgte pigmenter som gjør fargen intens opp til 4 uker.

Semilac er kjent i hele Europa og  har vært utprøvd i 32 land. Kvinner fra hele Europa finner Semilac som et trygt og pålitelig produkt. Så mange kan ikke ta feil!

Vi har både private og profesjonelle kunder i land som Frankrike, Spania, Hellas, Tyskland, Polen, Portugal, eller Storbritannia og de ble helt forelsket i produktene våre.

Hva satser vi pa?

Vi satser på høy kvalitet, lojaliteten til våre kunder, og vår stadig utvikling. Vi står for å levere de best mulig produktene. For å gjøre deg og dine negler sunne og vakre.

Best i pigment!

Bli en av oss! Bli SemiGirl! Du fortjener det beste!