Start eventyret med UV Hybrid manikyr!

Har du nettopp startet eventyret med hybrid manikyr? Prøv det, og du vil se at det er en perfekt løsning for deg!

Hva er UV Hybrid manikyr?

Hybrid manikyr er en av de mest populære manikyrene blandt kvinner. UV Hybrid lakk som brukes i denne innovative manikyren kombinerer fordelene fra klassisk neglelakk med egenskaper fra UV gel.

Påføringen er veldig lett og neglelakken er tynn. Det er derfor det ser naturlig ut og er svært slitesterkt og motstandsdyktig mot skade og chipping. Negler med hybrid manikyr får en vakker glans, som varer opptil 3 uker, noe som er umulig å oppnå med klassisk neglelakk.

Hybrid manikyr - for hvem?

Hybrid manikyr er:

Holdbarhet opptil 21 dager
Mer enn 300 vakre og intense farger
Fantastisk glans som ikke falmer bort
Motstand mot skade og chipping
Mulighet for å skape vakker nail art
Mulighet for å ha lange, vakre negler

Hvorfor Semilac Hybrid neglelakk?

Enkel påføring

Produsert i EU

Dermatologisk testet

Helseattester

Brukes av profesjonelle

Vi er i 30 land

Påføring av UV Hybrid

Hvordan bruke hybrid manikyr riktig? Hva skal man fokusere på?

Fjerning av UV Hybrid

Hvordan fjerne hybrid manikyr riktig? Hva skal man fokusere på?

Handler på semilac.no for første gang?

Hvis du bare har startet eventyret med UV Hybrid manikyr, har vi Semilac Starter-sett med alt du trenger for din første perfekte hybridmanikyr.

Du kan du også se på noen av våre andre produkter som gjør at dine negler er vakre i opptil 21 dager.

Fakta og myter om hybrid manikyr.

Myte: Hybrid manikyr er en trygg og profesjonell metode for styling av negler. Derfor må det gjøres riktig. Man må ha de riktige verktøyene og kun bruke produkter av høy kvalitetet for å holde neglene dine sunne, sterke og vakre. Det er også veldig viktig å vite hvordan man legger og fjerner manikyren slik at det ikke vil skade neglene dine. Hybrid manikyr skal bare brukes på sunne negler.

Fakta: Det er veldig viktig å bruke høykvalitets hybrid neglelakk med helsesertifikater. Mange hybrid lakker inneholder ingredienser som er skadelige for neglene dine, som toluen, formaldehyd eller ftalat. Du finner dem ikke i Semilac produkter. Alle våre produkter har også helsesertifikater, slik at du kan være sikker på at de er trygge for neglene dine.

Fakta: Hybrid manikyr er en profesjonell metode for styling av negler, derfor anbefales det å gjøre det på profesjonelle skjønnhetssalonger eller å lære å gjøre på en riktig måte hjemme. Finn ut hvordan du legger og fjerner UV hybrid for å holde neglene dine sterke og sunne!

Fakta: Ja, hybrid manikyr styrker negleplaten, slik at det er lettere å for neglene dine å vokse. Semilac tilbyr også Semi Hardi – et innovativt produkt med byggingsegenskaper av myk gel. Perfekt til bruk på svak nagelplater. Takket være Semi Hardi kan du gjenoppbygge og forstørre neglen din (opptil 5 mm) på bare noen få minutter! Du kan velge mellom flere farger: klare, milk, rosa eller hvit.

Fakta: Ja, Semilac hybrid manikyr som brukes riktig, varer opp til 21 dager! Det gir naturlig og vakkert utseende på neglene dine. Du sparer tid og gjør neglene dine mer motstandsdyktige mot chipping og skade. Når du fører en aktiv livsstil, er det eneste spørsmålet hvilken farge du skal velge.

Fakta: Du bør huske at hybrid manikyr er en profesjonell metode, så du bør vite hvordan du bruker den og fjerner den riktig. Bruk kun sikre og profesjonelle produkter som Semilac Remover, Semilac wraps og Semilac Striper for å fjerne hybrid manikyr uten å skade neglene dine.